SERVICII

CAMERE

  • Camera 2 paturi cu baie (**) – camera este dotata cu televizor, telefon, are o suprafata de aproximativ 12 mp, iar grupul sanitar propriu are o suprafata de 2,5 mp
    vezi poze »
  • Camera 3 paturi cu baie (**) – camera este dotata cu televizor, grup sanitar propriu, suprafata aproximativa 15 mp.
  • Camera 1 pat cu baie (**) – camera este dotata cu televizor, telefon, masa de toaleta, oglinda, suprafata camerei este de aproximativ 10 mp, iar grupul sanitar are o suprafata de 2,5 mp
    vezi poze »
  • Camera cu pat matrimonial cu baie (**) – camera este dotata cu televizor, telefon, masa de toaleta, oglinda, suprafata camerei fiind de aproximativ 15 mp iar grupul sanitar aproximativ 3 mp.
    vezi poze »

SALONUL DE MIC DEJUN

Serviciile de alimentatie publica din cadrul unitatii noastre, este reprezentat de acest salon destinat servirii micului dejun. Avand o capacitate de 15 locuri, acesta este destinat servirii in excusivitate oaspetilor hotelului nostru.

Micul dejun servit este unul de tip continental, ca si o prezentare a produselor servite spre consum am putea mentiona faptul ca toate produsele sunt portionate, mereu proaspete. Dintre produsele care apartin meniului : unt portionat, gem portionat, branza topita, miere, croissante, branzoici, rulade, salam de vara, salam cu sunca, sunca presata, branza, telemea, masline, etc.

La alegerea turistilor putem oferi spre consum si bauturi precum cafea, ceai, cappuccino, ciocolata calda, lapte, apa minerala.

vezi poze »